TWEETALIG (NL/FR) COMMERCIEEL EN ADMINISTRATIEF ASSISTENT(E), ONDERNEMEND, DYNAMISCH EN GOEDLACHS – VOLTIJDS (40u/week)

EEN JOB MET ZINGEVING !

Werken bij ETHIQUABLE, dat betekent bijdragen aan betere levensomstandigheden van kleine boeren, en ondersteunen van traditionele landbouw.

ETHIQUABLE is een dynamische coöperatieve in volle ontwikkeling, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verdelen van fair trade en biologische voedingswaren (koffie, thee, chocolade, kruiden,… ).

 

ETHIQUABLE Benelux zoekt voor haar hoofdzetel in Waremme volgend profiel, met indiensttreding begin januari 2018:

TWEETALIG (NL/FR) COMMERCIEEL EN ADMINISTRATIEF ASSISTENT(E), ONDERNEMEND, DYNAMISCH EN GOEDLACHS – VOLTIJDS (40u/week)

 

Opdracht :

Je ondersteunt het ETHIQUABLE Benelux team en de interne dagelijkse administratieve en commerciële werking van de organisatie. Je zal in het bijzonder instaan voor het uitvoeren van volgende taken:

Onthaal:  je bent het eerste contact, per mail en telefonisch. Je bent goed in het onthalen van mensen en het correct doorsturen van mails en telefoongesprekken naar de juiste personen binnen het team. Je bent tevens positief ingesteld en draagt bij tot een goede sfeer.
Commerciële ondersteuning: je zorgt voor optimale ondersteuning van het sales team: dagelijks verwerken van bestellingen via het ERP programma, facturatie, informeren van klanten, opvolgen van leveringen, updaten van bestelbon en tarief, bijwerken van productfiches, logistieke data, klantgegevens en verschillende databases, opstellen en versturen van commerciële statistieken, etc.
Financiële ondersteuning: je staat in voor een permanente opvolging van de betalingen van klanten, in direct contact met de boekhouder.
Marketing en commerciële ondersteuning: je vertaalt vlot en correct in het Nederlands volgende communicatietools: internetsites, affiches, verpakkingen, presentaties, etc. Je zorgt voor het updaten van informatie op de website. Je kan vlot correspondentie versturen in het Nederlands én het Frans.
Beheer bureau: je organiseert de praktische kant van de bureau: beheer van stock van klein materieel, opmaken en verzenden van brieven en kleine pakketten, reservaties, agenda’s, vergaderingen, etc.

Opleiding en ervaring :

 • Je hebt ten minste 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en voldoet idealiter aan de voorwaarden voor het ACTIVA-plan.
 • Je hebt een hogere opleiding, bij voorkeur in communicatie of directiesecretariaat.

Vaardigheden- voorwaarden :

 • je bent tweetalig (NL/FR)
 • Je kunt vlot werken met een computer en hebt een goede kennis van MS-Office
 • Je bent een echt organisatietalent, praktisch ingesteld, flexibel en je bent goed in multitasking
 • Je werkt zeer nauwkeurig, snel en autonoom.
 • Je hebt een uitstekende commerciële feeling en je bent klantgericht
 • Je neemt graag zelf initiatief
 • Je voelt je goed bij de waarden, visie en missie van ETHIQUABLE

Aanbod:

 • Een boeiende job binnen een coöperatieve in volle ontwikkeling
 • Een voltijds contract van onbepaalde duur
 • Een salaris conform PC 200 + maaltijd- en ecocheques
 • Mogelijkheid tot telewerk

 

Heb je zin om je waarden te delen met gemotiveerde collega’s, binnen een onderneming die de opnieuw mens centraal  stelt?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Stephan Vincent (svincent@ethiquable.be)

Agriculture biologique - EUROPA Label    Membre de la Fédération belge de commerce équitable  Elue meilleure entreprise du commerce équitable