U bent een gespecialiseerde winkel, een supermarkt of een groothandelaar

We kunnen u een gamma producten voorstellen die met uw verwachtingen en die van uw klanten overeenkomt. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten en we nemen contact met u op.

 

Pierre, eigenaar van een supermarkt, heeft veel redenen om met de ETHQUABLEI-producten tevreden te zijn:  “ Ten eerste zijn die producten een commercieel succes!  Daarna  - en dit komt steeds minder voor -  brengt het werk met ETHI me in direct contact met mijn leverancier.  Ik heb vertrouwen in hun benadering en ik ben ervan overtuigd dat de arbeiders een juiste prijs krijgen voor hun werk en hun productie.  Ook verdien ik er geld mee en dat valt mee.  Ik verenig het nuttige met het aangename: hoe kan het beter?

 

Antoine, beheerder van een gespecialiseerde winkel, verklaart waarom hij ETHIQUABLE heeft gekozen:  “ Toen ik met de winkel Tout l’Or du Monde ben begonnen, heb ik besloten de ETHIQUABLE-producten te verkopen omdat ik op zoek was naar innoverende producten inzake smaak en ook van een onberispelijke kwaliteit, teneinde een dynamisch beeld te geven van fair trade.

Contact 
Lijst van producten

Agriculture biologique - EUROPA Label    Membre de la Fédération belge de commerce équitable  Elue meilleure entreprise du commerce équitable