U bent vertegenwoordiger van een bedrijf of een administratie

We hebben een oplossing indien uw organisatie haar steentje wil bijdragen door fair trade producten aan te bieden.

In uw bedrijfsrestaurant, bij de koffiepauze, tijdens uw vergaderingen of ook een geschenkpakket voor uw personeelsleden of klanten.

 

Paul, verantwoordelijke van een bedrijf in de energiesector, heeft besloten geschenkmanden te geven aan de 50 bedienden van zijn bedrijf:  “ we wilden onze werknemers een eindejaarscadeau bieden om ze voor hun werk te bedanken en we waren op zoek naar iets wat met onze RSE benadering overeenstemt en van de traditionele fles wijn zou verschillen… ETHIQUABLE heeft ons een mooi gamma geschenkmanden aan verschillende prijzen voorgesteld en ik heb de geschenken naargelang de hiërarchische posities kunnen aanpassen.  Het was voor mij ook een gelegenheid om mijn werknemers voor rechtvaardige handel te sensibiliseren.  Ze waren erg tevreden.

 

Sandrine, marketingverantwoordelijke in de financiële sector, heeft haar 9000 beste klanten een ETHIQUABLE geschenkdoos aangeboden.  “ Ik was op zoek naar een origineel cadeau ‘op maat’ en ik beschikte over een beperkt budget.  ETHIQUABLE heeft me onmiddellijk iets voorgesteld wat bij mijn verwachtingen paste en heeft het project van A tot Z op zich genomen.  We moesten deze bevoorrechte klanten een sterke boodschap doorgeven.  Van deze daad heb ik twee dingen onthouden: de flexibiliteit van ETHIQUABLE en de voldoening van de klant.

 

Danièle, gemeenteverantwoordelijke, heeft haar hele gemeente met fair trade in contact gebracht:  “ We hebben fair trade gebruikt als een vitaal en mobiliserend element om een dynamiek te creëren die de verschillende actoren zou kunnen verenigen, nl. de administratie, de inwoners, de bedrijven en de verenigingen.  Zo drinken we ETHIQUABLE-koffie binnen de gemeenteadministratie, de HORECA-sector biedt de klanten ETHIQUABLE-producten bij het ontbijt en de verenigingen maken gebruik van die producten n.a.v. hun verschillende activiteiten.

Meer weten, neem met ons contact op

 

Presentatiebrochure van de geschenk pakketten (pdf)
Waar zijn onze producten te vinden?

 

Agriculture biologique - EUROPA Label    Membre de la Fédération belge de commerce équitable  Elue meilleure entreprise du commerce équitable