Dit doen wij

Ontdekken van smaken

We onderbreken uw dagen met zinvolle pauzes

Levendig of zacht, met fruitige of bloemige tonen, krokant of smeuïg, met volle of delicate geuren, in elk product kan je de origines vinden van rijke en goed bewaarde streken. Of het nu gaat om de rijke smaak van cacao, het aroma van koffie, de versheid van vruchtensappen of de smaken van rijst, wij helpen u de smaken van eerlijk geteelde en verwerkte grondstoffen te ontdekken. Deze meer betekenisvolle producten bieden ook rijkere smaakervaringen.

grand cru chocolade Togo 76%
Togo 76% In de mond een evenwicht van fruitige tonen van amandel en sultana en een afwerking van peperkoek.
Norandino panela rietsuiker
Panela (rietsuiker) producenten – coöperatie Norandino – Piura regio – Peru

Smaakontwikkelaar

We brengen u weer in contact met de essentie

De producenten zijn onzichtbaar. We zijn veeleisend in onze transparantie, we maken het werk van de boerensectoren zichtbaar. De prijzen vertellen niets over hun waarde. We garanderen fatsoenlijk werk voor producenten en we zorgen voor traceerbaarheid van de grondstoffen.

Samenwerken met het leven

We beschermen de toekomst van toekomstige generaties boeren.

Al meer dan 20 jaar vecht onze coöperatie, tegen de stroom van de geglobaliseerde economie in, voor de instandhouding van de boerenlandbouw. We helpen boerencoöperaties door duurzame hechte relaties op te bouwen, te investeren in infrastructuur, door ter plaatse expertiseteams in te zetten, kennis te delen, de autonomie van de sectoren te vergroten, de waarde te verdelen en markten te ontwikkelen. We ondersteunen de sociale transitie door te kiezen voor een coöperatieve en egalitaire organisatiewijze en we zijn eveneens betrokken bij de ecologische transitie door agro-bosbouw en agro-ecologische praktijken ,met respect voor levende organismen, te steunen en aan te moedigen.

training biofertilizers - coöperatie
training biofertilizers – coöperatie FONMSOEAM – Ecuador
coöperatief team
Samen werken aan de ecologische en sociale transitie.

Zaadjes planten en actie ondernemen

Wij zijn een coöperatie in een coöperatieve omgeving.

We zijn een speler binnen de eerlijke handel die uitsluitend gericht is op de producenten, georganiseerd in coöperaties. Wij hebben ons natuurlijk ook georganiseerd in een coöperatie. We breiden uit naar Frankrijk, de Benelux, Duitsland, Spanje, Zweden… en we vergroten ons samenwerkingsnetwerk ook door banden te creëren en interactie te hebben met onze consumenten. Door u bewust en verantwoord te laten consumeren, helpen wij u mee te werken aan een eerlijkere wereld.